تاریخ انتشار : شنبه 9 مارس 2024 - 5:00
124 بازدید
کد خبر : 6276

طرز تهیه حلوا ساده با آرد و آب به طور خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه حلوا ساده با آرد و آب به طور خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه حلوا ساده با آرد و آب (بسیار خوشمزه) + فیلم طرز تهیه حلوا ساده تصور کنید طعم بی‌ نظیر حلوا با عطر زعفران و گلاب که در دهانتان می‌ پیچد و با هر لقمه، طعمی بهشتی را تجربه می‌ کنید این حلوا با تنها دو ماده اصلی آرد و آب به سادگی در


طرز تهیه حلوا ساده با آرد و آب (بسیار خوشمزه) + فیلم

طرز تهیه حلوا ساده

تصور کنید طعم بی‌ نظیر حلوا با عطر زعفران و گلاب که در دهانتان می‌ پیچد و با هر لقمه، طعمی بهشتی را تجربه می‌ کنید

این حلوا با تنها دو ماده اصلی آرد و آب به سادگی در خانه قابل تهیه است و با کمی حوصله، می‌ توانید یک دسر خوشمزه و مقوی برای خود و عزیزانتان تهیه کنید

خوشمزه ترین حلوا با آراد و آب

مواد لازم

● آرد (گندم یا قنادی): نصف ليوان

● آب: ۶ ليوان (۱ ليوانش با آرد مخلوط ميكنيم)

● شكر: ۱/۵ ليوان

● روغن مایع: نصف ليوان

● گلاب: نصف ليوان

● زعفران دم كرده: نصف ليوان

● هل: يک قاشق چایخوری

● مغز گردو: به دلخواه

مدت زمان پخت: ٢ ساعت

فیلم درست کردن حلوا ساده

طرز تهیه

(۱) ابتدا نصف لیوان «آرد» را با یک لیوان «آب» ترکیب کرده و با همزن دستی هم بزنید تا خوب مخلوط شود

(۲) به اندازه ۱/۵ لیوان «شکر» را داخل قابلمه ریخته تا کاراملی شود، توجه کنید که نیاز نیست شکر کاملا ذوب شود، همین که به این مرحله رسید ۵ لیوان «آب» اضافه کرده و شعله را زیاد می کنیم، تکه ها شکر در این مرحله مثل سنگ خواهد شد، هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود

(۳) وقتی ترکیب به نقطه جوش رسید، مخلوط «آرد و آب» را که درست کردیم را کم کم و مرحله به مرحله اضافه کرده و با شعله ملایم هم میزنیم

(۴) سی دقیقه بعد نصف لیوان «روغن مایع» را اضافه کرده و دوباره با شعله کم حدود یک ساعت مخلوط می کنیم سپس مخلوط نصف لیوان زعفران دم کرده و یک قاشق هل را اضافه می کنیم

(۵) دوباره به مدت ۳۰ دقیقه باحرارت کم هم میزنیم، سپس مغز گردو به اندازه دلخواه اضافه کرده و ۵ دقیقه بعد این خوشمزه آمادست

فیلم طرز تهیه

اگر دوست دارید این حلوای بسیار اقتصادی و خوشمزه را درست کنید، پیشنهاد می کنیم مطابق ویدیو مرحله به مرحله طبق دستور پیش بروید


دانلود

نکات مهم

  • موقع که آب به شکر کاراملی اضافه کردید شعله کم باشد، مواظب باشیند نسوزید، بعد شعله را زیاد کنید که شکرها داخل آب حل شود
  • مخلوط آرد و آب کم کم اضافه کنید نه یکباره که گلوله بشود
  • بهتره توی ظرف نسوز درست کنید که ته نگیره و مدام باید هم بزنید
  • این حلوا رقیق هست که بعد سرد شدن یکم منسجم میشود
  • این حلوا کش سانی عالی داره حتی بعد سرد شدن هم یکم کش میاد

برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

  • سلام، چطور می توانم به شما کمک کنم؟

در حال پردازش  . . .