تاریخ انتشار : یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 5:13
4 بازدید
کد خبر : 7785

با این روش، عطر قرمه سبزی کل خونه رو پر می‌کنه!

با این روش، عطر قرمه سبزی کل خونه رو پر می‌کنه!

۱۴۱۸۲۷۵ ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۸:۳۹ قرمه سبزی، بدون شک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. ترفندتو: قرمه سبزی، بدون شک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. این خورشت خوشمزه






۱۴۱۸۲۷۵




قرمه سبزی، بدون شک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد.

ترفندتو: قرمه سبزی، بدون شک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و در سفره‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد. این خورشت خوشمزه با عطر و طعم بی‌نظیرش، زینت‌بخش مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست و در هر فصل و برهه‌ای از سال می‌تواند لذتی وصف‌ناشدنی را به همراه داشته باشد.

با این روش، عطر قرمه سبزی کل خونه رو پر می‌کنه!

مواد لازم قرمه سبزی

گوشت: ۵۰۰ گرم گوشت گوساله یا گوسفند (سردست یا ران)

سبزی قورمه: ۱ کیلوگرم سبزی قورمه (شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج)

لوبیای قرمز: ۲۰۰ گرم لوبیای قرمز

پیاز: ۲ عدد پیاز بزرگ

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی: ۳ تا ۴ عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

آب: به مقدار لازم

طرز تهیه قرمه سبزی

آماده سازی مواد:

گوشت را به تکه‌های متوسط خرد کنید و بشویید.

لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید.

سبزی قورمه را پاک کرده، بشویید و ساطوری کنید.

پیازها را نگینی خرد کنید.

لیمو عمانی ها را سوراخ کنید.

پخت گوشت:

در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پیازها را در روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شوند.

گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود.

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

چند لیوان آب به گوشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.

گوشت را روی حرارت ملایم بپزید تا نرم و tender شود.

اضافه کردن سبزی:

سبزی قورمه ساطوری شده را به گوشت بریزید و به همراه گوشت تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند و عطر آن آزاد شود.

رب گوجه فرنگی را به سبزی و گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

اضافه کردن لوبیا و لیمو عمانی:

لوبیاهای خیس شده و آبکش شده را به خورش اضافه کنید.

به اندازه کافی آب به خورشت اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

لیمو عمانی ها را به خورشت اضافه کنید.

درب قابلمه را بگذارید و خورشت را روی حرارت ملایم بپزید تا لوبیا و سبزی کاملا پخته شوند.

جا افتادن قرمه سبزی:

در اواخر پخت، اگر خورشت آب زیادی داشت، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود و خورشت جا بیفتد.

در صورت تمایل می توانید از زعفران دم کرده برای طعم بهتر خورشت استفاده کنید.

سرو قرمه سبزی:

قرمه سبزی را به همراه برنج، نان، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.

می توانید از سیب زمینی سرخ کرده، ماست و سالاد نیز به عنوان دورچین قرمه سبزی استفاده کنید.

نکات مهم در پخت قرمه سبزی

برای خوش عطرتر شدن قرمه سبزی می توانید از سبزی تازه و باکیفیت استفاده کنید.

می توانید به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی یا لوبیا پخته شده نیز استفاده کنید.

برای طعم ترش تر قرمه سبزی می توانید از لیمو

با این روش، عطر قرمه سبزی کل خونه رو پر می‌کنه!

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 4 =

  • سلام، چطور می توانم به شما کمک کنم؟

در حال پردازش  . . .