چگونه تخم مرغ را بپزیم تا از ارزش غذایی آن بهره کامل ببریم؟
تخم مرغ را میتوان به شکلهای مختلف مصرف کرد، اما برای بهرهبرداری بیشتر از ارزش غذایی آن، باید بدانیم کدام شکل پخت آن مفیدتر است. تخممرغ آبپز در حدی شده مفیدتر است، زیرا به راحتی هضم میشود و زمان زیادی برای هضم آن نیاز نیست. از طرفی تخممرغ نیمپز، یا همان عسلی، هم سالمتر از
تخم مرغ را میتوان به شکلهای مختلف مصرف کرد، اما برای بهرهبرداری بیشتر از ارزش غذایی آن، باید بدانیم کدام شکل پخت آن مفیدتر است.
تخممرغ آبپز در حدی شده مفیدتر است، زیرا به راحتی هضم میشود و زمان زیادی برای هضم آن نیاز نیست. از طرفی تخممرغ نیمپز، یا همان عسلی، هم سالمتر از دیگر روشهای پخت آن است.
از آنجا که تازهترین تخممرغها در برابر نور شفاف هستند و در آب غرق نمیشوند، میتوانید از سالمترین تخممرغ استفاده کنید. بوی ناخوشایندی تخممرغ نشاندهنده کیفیت پایین آن است. نباید از تخممرغ سفت نیز استفاده کرد، زیرا زمان زیادی برای هضم آن لازم است و میتواند به فردها با معده ضعیف خصوصاً در صورت داشتن خون غلیظ، آسیب بزند.
هرگز از تخممرغ خام استفاده نکنید، زیرا این روش پخت ناخوشایند است و میتواند منجر به مسمومیت غذایی شود. تخممرغ میتواند منبع با ارزشی از آمینو اسیدها و مواد معدنی مورد نیاز برای متابولیسم باشد، اما افراد باید از مقدار مناسب آن برای مصرف استفاده کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰