تاریخ انتشار : یکشنبه 1 بهمن 1402 - 20:19
526 بازدید
کد خبر : 1878

آموزش کوکوی مجلسی تبریز (خوشمزه) با فوت و فن آموزش کوکوی مجلسی تبریز (خوشمزه) با فوت و فن




    
    
    
    آموزش کوکوی مجلسی تبریز (خوشمزه) با فوت و فن


    آموزش کوکوی مجلسی تبریز (خوشمزه) با فوت و فن

آموزش کوکوی مجلسی تبریز (خوشمزه) با فوت و فن صفحه اصلی  /  آشپزی آموزش کوکوی مجلسی تبریز کوکی مجلسی یکی از خوشمزه‌ ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با مواد اولیه‌ ای ساده و در دسترس تهیه می‌ شود و اصالت آن به شهر اولین ها «تبریز» برمیگردد این غذا به دلیل ترکیبات مغذی

آموزش کوکوی مجلسی تبریز (خوشمزه) با فوت و فن

آموزش کوکوی مجلسی تبریز با فیلم فوت و فن

آموزش کوکوی مجلسی تبریز

کوکی مجلسی یکی از خوشمزه‌ ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که با مواد اولیه‌ ای ساده و در دسترس تهیه می‌ شود و اصالت آن به شهر اولین ها «تبریز» برمیگردد

این غذا به دلیل ترکیبات مغذی و متنوعی که دارد، ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی سرو شود

فوت و فن کوکوی مجلسی تبریز

طرز تهیه کوکوی مجلسی تبریزی

مواد لازم

● لوبیا سبز: حدود نیم کیلو

● تخم مرغ: ۴ عدد

● سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

● هویج: یک عدد متوسط

● گوشت چرخ‌ کرده: حدود ۲۰۰ گرم

● پیاز: یک عدد

● زعفران

● خلال پسته و بادام و زرشک

● نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و دارچین

فیلم درست کردن کوکوی مجلسی تبریز

طرز تهیه

(۱) ابتدا نیم کیلو «لوبیا سبز» را ریز و نگینی خرد کنید و داخل قابلمه آب جوش بریزید، یک عدد «هویج» را هم به این صورت نگینی خرد کرده و به همراه لوبیا سبز به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد

(۲) در یک تابه، دو عدد «سیب زمینی» را نگینی ریز خرد کرده و با روغن سرخ کنید، دقت کنید نیاز نیست خیلی رنگش عوض شود، همین که کمی نرم شد کافیست، از تابه جمع کنید

(۳) در همان تابه ای که سیب زمینی ها را سرخ کردیم، یک عدد «پیاز» ریز خرد شده و  ۲۰۰ گرم «گوشت چرخ کرده» را ریخته و سرخ کنید، سپس ادویه ها شامل: «نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و دارچین» را هم اضافه کرده و کمی تفت بدهید

(۴) در این مرحله لوبیا سبز و هویجی که پخته شده را آب کش کنید و به مخلوط گوشت چرخ کرده داخل تابه اضافه کنید

(۵) حالا سیب زمینی های سرخ شده را هم اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط کرده و سپس از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود

(۶) چهار عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و بهش کمی زعفران، زردچوبه و نمک بزنید سپس با چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد

(۷) تخم مرغ هم زده را روی مواد کوکو ریخته و ترکیب کنید

(۸) توی تابه کمی روغن بریزد، داغ که شد، کوکو را داخلش بریزید و سطحش را صاف کنید، این کوکو هر چه ضخیم تر باشد، مجلسی تر هست، پس تابه زیاد بزرگ انتخاب نکنید

(۹) در نهایت روی کوکو، کمی زرشک شسته شده، خلال پسته و خلال بادام هم بریزید و روشو با پشت قاشق فشرده کنید تا بعد از پخت از کوکو جدا نشود

(۱۰) در تابه را بگذارید تا با شعله کم سرخ شود، این کوکو نیاز به برگرداندن ندارد، همین که یک طرف سرخ شد کافیست

(۱۱) در نهایت می توانید به اندازه های دلخواه برش زده و از خوردنش لذت ببرید

دانلود

فیلم مراحل

این کوکوی خوشمزه مجلسی تبریز فوق العاده محشر است، کافیست یکبار مراحل درست کردن آن را ببینید سپس دست به کار بشوید تا همه چیز به درستی در بیاد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × یک =

  • سلام، چطور می توانم به شما کمک کنم؟

در حال پردازش  . . .
تیتر جالب می‌خواهیم اعلان‌هایی را برای آخرین اخبار و به‌روزرسانی‌ها به شما نشان دهیم.
رد کردن
اجازه دادن به اعلان ها