تاریخ انتشار : چهارشنبه 18 بهمن 1402 - 6:19
471 بازدید
کد خبر : 2953

آیا می‌دانستید که اسکاج، کثیف‌ترین عضو در آشپزخانه است؟

آیا می‌دانستید که اسکاج، کثیف‌ترین عضو در آشپزخانه است؟

br> سایت سرگرمی روز : به طور تقریبی حدود ۷۰ درصد اسکاچ‌ها، سیم ها و ابرهای ظرف‌شویی حاوی حداقل یک نوع از باکتری کلیفرم است. آیا می دانید این باکتری چیست؟ کلیفرم ها به طورمعمول در تعداد بالا در مدفوع حیوانات خونگرم وجود دارند. بله، وحشتناک است! خب حالا چه حسی نسبت به ظرف‌های به

br>


سایت سرگرمی روز :

به طور تقریبی حدود ۷۰ درصد اسکاچ‌ها، سیم ها و ابرهای ظرف‌شویی حاوی حداقل یک نوع از باکتری کلیفرم است. آیا می دانید این باکتری چیست؟ کلیفرم ها به طورمعمول در تعداد بالا در مدفوع حیوانات خونگرم وجود دارند. بله، وحشتناک است!

خب حالا چه حسی نسبت به ظرف‌های به ظاهر تمیزتان دارید؟ و اما چاره چیست؟ نگران نباشید، راه‌هایی برای خلاصی از دست این باکتری‌ها و ضدعفونی کردن اسکاچ وجود دارد.

 روش ضدعفونی‌ کردن اسکاچ

۱. شست‌و‌شوی اسکاچ با مایع سفید‌کننده

مطمئن شوید که تکه‌های غذا روی اسکاچ وجود ندارد، به این منظور آن را زیر آب با شوینده خوب بشویید. یک لیوان آب را با سه قاشق غذاخوری سفیدکننده ترکیب کنید. سفیدکننده مایعی بسیار قویست بنابراین با احتیاط از آن استفاده کنید. استفاده از دستکش ضروریست چرا که تماس سفید کننده با پوست دست، پوست را می‌سوزاند و یا رنگ لباس را از بین می‌برد.

اسکاچ را به مدت ۵ دقیقه، درون این محلول قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که اسکاچ کاملا درون محلول قرار گرفته و همه‌ی قسمت‌ها خیس می‌شوند. ۵ دقیقه برای ضد عفونی کردن اسکاچ ظرفشویی کافی است. این ترکیب یکی از موثرترین روش‌ها برا کشتن میکروب‌هاست. اجازه دهید اسفنج در هوای آزاد کاملا خشک شود.

درون یک ظرف ده درصد مایع سفید کننده و نود درصد آب بریزید. پس از مخلوط کردن اسکاچ را در آن قرار دهید و اجازه دهید یک شب تا صبح بماند. سپس آن را آبکشی نموده و در معرض نور آفتاب و جریان هوا قرار دهید تا به طور کامل خشک شود.

۲. استفاده از آب جوش

مقداری آب سرد را در یک قابلمه بجوشانید. شعله را بالا بکشید تا زمانی که آب به نقطه‌ی جوش برسد. درب قابلمه را بگذارید تا آب زودتر بجوشد. اسکاچ را کاملا بشویید و آب اضافه را بگیرید. لازم است که هرگونه مواد چسبیده به اسکاچ را بزدایید تا هیچ چربی یا آلودگی وارد قابلمه نکنید. به سادگی با کمی صابون، آن را زیر آب بشویید و فشار دهید تا آب اضافه خارج شود.

به آرامی، اسکاچ را درون آب درحال جوش قرار دهید. مراقب دست‌هایتان باشید. می‌توانید از یک قاشق یا گیره برای جلوگیری از سوختگی استفاده کنید. اسکاچ باید کاملا درون آب قرار گرفته باشد. مراقب باشید که به ته قابلمه نچسبد چرا که ممکن است بسوزد؛ بنابراین بهتر است با یک گیره آن را درون آب نگه دارید.

به مدت ۵ دقیقه آن را در آب نگاه دارید و سپس بیرون بکشید. این مدت زمان برای از بین بردن هرگونه میکروب کافی است. اسکاچ در این زمان بسیار داغ است؛ بنابراین آن را روی سطح تمیزی قرار دهید و صبر کنید تا در هوای آزاد خشک شود.

۳. ضدعفونی کردن اسکاچ با ماشین ظرف‌شویی

اسکاچ را با استفاده از یک سنجاق یا گیره در قسمت بالایی ماشین آویزان کنید. می‌توانید آن را همزمان با ظرف‌های کثیف درون ماشین قرار دهید تا آب و برق هدر نرود. مطمئن شوید که تکه‌های غذا روی اسکاچ وجود ندارد و قبل از اینکار آن را تمیز کنید.

ماشین را روی حالت خشک و داغ تنظیم کنید تا به خوبی اسکاچ ضد عفونی شود. تنظیمات همیشگی را اعمال کنید و اجازه دهید یک دور کامل ظروف و اسکاچ را بشوید. تنها اطمینان حاصل کنید آب داغ است. از همان مواد شوینده‌ای که همیشه استفاده می‌کنید و ترجیحا نوع ضد باکتری درون ماشین بریزید.

این کار را به صورت هفتگی تکرار کنید. می‌توانید زمانی که ماشین از ظرف‌ها پر است اقدام به ضد عفونی کردن اسکاچ ظرفشویی کنید. ماشین ظرفشویی اسکاچ را تمیز و هم ضد عفونی می‌کند و ۹۹ درصد میکرب‌ها را از بین می‌برد.

 ۴. ضدعفونی کردن اسکاچ با روغن چایی

روغن گیاه چایی یکی از بهترین مواد برای از بین بردن باکتری‌هاست. ۱۰ تا ۲۰ قطره از این روغن را در یک لیوان آب بریزید و اسکاچ‌ها را به مدت نیم ساعت درون آن قرار دهید تا به خوبی ضدعفونی و بوی بد آن گرفته شود.

 ۵. استفاده از ترکیب سرکه و جوش شیرین

ترکیب سرکه و پودر جوش شیرین یک ترکیب فوق العاده قوی برای از بین بردن باکتری‌ها است. استفاده از این ترکیب علاوه بر تمیز کردن اسکاچ برای شست‌و‌شوی میوه و سبزیجات هم بسیار کاربردی است.

اسکاچ را بشویید و هرگونه باقی مانده‌ی غذا و چربی را از آن بزدایید. آن را زیر آب داغ بگیرید و با کمی شوینده خوب تمیز کنید. یک کاسه را با مقدار کافی سرکه سفید و جوش شیرین پر کنید به گونه‌ای که تا روی اسکاچ بالا بیاید. اجازه دهید یک شب، اسکاچ درون سرکه بخیسد تا به خوبی ضد عفونی شود. هرچند تنها با ۵ دقیقه مقدار زیادی از میکروب‌ها از بین می‌روند.

اسکاچ را از سرکه خارج کنید و فشار دهید تا کاملا سرکه از آن خارج شود. نیازی نیست که اسکاچ را دوباره بشویید، چرا که به محض خشک شدن، هرگونه اثر و بویی از سرکه از بین می‌رود.

۶. ضدعفونی کردن اسکاچ با آبلیمو

آبلیموی طبیعی به دلیل اسیدی بودن قدرت بالایی برای از بین بردن انواع باکتری‌ها دارد. چند قطره آبلیمو روی اسکاچ‌ها بریزید سپس به خوبی آن‌ها را فشرده کنید و در نور آفتاب قرار دهید و اجازه دهید تا کامل خشک شود.

۷. ضدعفونی کردن اسکاچ با ماکروویو

اطمینان حاصل کنید که اسفنج شما در مایکرووی از بین نمی‌رود. هرگز یک اسفنج که اجزای فلزی دارد، درون مایکرووی نگذارید. فلز، اشعه‌های مایکرووی را بازتاب می‌دهد و موجب جرقه زدن، آتش و آسیب به مایکروویر می‌شود. اسکاچ را بشویید و آب آن را بگیرید. می‌توانید از کمی صابون برای تمیز کردن آن استفاده کنید، اما حتما خوب خشکش کنید.

اسکاچ را در یک محلول آب و عصاره لیمو بخیسانید. حدود یک دوم فنجان آب را با یک قاشق چای خوری لیمو ترکیب کنید و اسکاچ را در آن بخیسانید. عصاره لیمو کمک می‌کند که اسکاچ بعد از بیرون آمدن از مایکرووی تمیز و نو به نظر برسد و آب از سوختن آن جلوگیری می‌کند.

اسکاچ مرطوب را به مدت دو دقیقه در مایکرووی قرار دهید. دقت کنید که آن را زیر نظر داشته باشید تا هر نشانی از سوختگی را تشخیص دهید. مایکرووی بیش از ۹۰ درصد میکروب



لینک منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − 8 =