تاریخ انتشار : جمعه 8 دی 1402 - 9:45
549 بازدید
کد خبر : 1711

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رستورانی با فیلم مراحل

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رستورانی با فیلم مراحل

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رستورانی با فیلم مراحل صفحه اصلی  /  آشپزی طرز تهیه املت قارچ و اسفناج املت قارچ و اسفناج رستورانی یک غذای کامل و مقوی است این غذا منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر و ویتامین‌ها است همچنین، کالری این غذا نسبتاً کم است و برای افرادی که رژیم غذایی

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رستورانی با فیلم مراحل

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رستورانی با فیلم مراحل

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج

املت قارچ و اسفناج رستورانی یک غذای کامل و مقوی است این غذا منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات، فیبر و ویتامین‌ها است همچنین، کالری این غذا نسبتاً کم است و برای افرادی که رژیم غذایی دارند، مناسب است

املت قارچ و اسفناج رستورانی معمولاً با مواد اولیه تازه و باکیفیت تهیه می‌ شود، قارچ‌ ها و اسفناج‌ ها در این املت به خوبی تفت داده می‌ شوند و طعم و عطر خود را حفظ می‌ کنند، همچنین در این املت از ادویه‌جات مناسب استفاده می‌شود تا طعم آن دلپذیرتر شود

فوت و فن املت قارچ و اسفناج

مواد لازم

● پیاز: یک عدد

● روغن: به مقدار لازم

● قارچ: ۲۰۰ گرم

● نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، و آویشن: به مقدار لازم

● اسفناج: ۱۰۰ گرم

● پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم

● تخم مرغ: ۳ عدد

● زعفران: دو قاشق غذاخوری

● کره: ۲۰ گرم

● پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

● پنیر ورقه ای: دو عدد

آموزش درست کردن املت قارچ و اسفناج

طرز تهیه

(۱) برای درست کردن مواد میانی؛ ابتدا یک عدد «پیاز» را به صورت خلالی خرد کرده و به همراه کمی روغن در تابه تفت می دهیم، کمی که سبک شد ۲۰۰ گرم «قارچ خرد شده» را هم اضافه می کنیم سپس ادویه ها شامل: «نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، و آویشن» را هم می ریزیم و اجازه می دهیم حسابی تفت بخورند

(۲) در این مرحله ۱۰۰ گرم «اسفناج» را هم می ریزیم و مخلوط می کنیم سپس در تابه را می گذاریم تا اسفناج نرم شود

(۳) وقتی اسفناج نرم شد در تابه را برمیداریم و ۱۰۰ گرم «پنیر خامه ای» اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم  سپس از روی حرارت برمیدارم

(۴) در یک ماهیتابه دیگر مقداری کره می ریزیم تا آب شود در یک ظرف کاسه ای سه عدد «تخم مرغ» را به همراه مقداری «نمک، فلفل سیاه و زعفران» مخلوط می کنیم و داخل ماهیتابه می ریزیم و درشو می گذاریم تا کاملا ببندد، توجه کنید که حرارت خیلی کم باشد

(۵) بعد از اینکه تخم مرغ بست، تو نصف اش ابتدا کمی پنیر پیتزا می ریزیم و سپس مواد میانی را اضافه می کنیم و روش پنیر ورقه ای قرار می دهیم و در نهایت طرف دیگر تخم مرغ را برمیگرداریم و اجازه می دهیم داخل تابه با حرارت کم، پنیر آب شود، وقتی پنیر آب شد این خوشمزه بی نظیر آمادست

فیلم طرز تهیه

برای درست کردن املت قارچ و اسفناج رستورانی می توانید مطابق با ویدیو مرحله به مرحله پیش بروید تا نتیجه طبق دستور اصولی پخت در بیاد

دانلود

ارزش غذایی این غذا

مواد مغذی مقدار
کالری ۴۰۰
پروتئین ۱۵ گرم
کربوهیدرات ۲۵ گرم
فیبر ۵ گرم
ویتامین A ۱۲ درصد نیاز روزانه
ویتامین C ۲۰ درصد نیاز روزانه
ویتامین E ۱۲ درصد نیاز روزانه
ویتامین K ۱۵ درصد نیاز روزانه
ویتامین B12 ۴۰ درصد نیاز روزانه
فولات ۱۵ درصد نیاز روزانه
آهن ۱۵ درصد نیاز روزانه
منیزیم ۱۵ درصد نیاز روزانه
پتاسیم ۱۵ درصد نیاز روزانه

مطلب مفید بود ؟

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رستورانی با فیلم مراحل
۲


طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رستورانی با فیلم مراحل
۰

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 1 =