تاریخ انتشار : جمعه 1 دی 1402 - 8:52
563 بازدید
کد خبر : 1437

روش تهیه فلافل خانگی خوشمزه به روش بازاری

روش تهیه فلافل خانگی خوشمزه به روش بازاری

فلافل یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و ارزان قیمت در سراسر جهان است و در ایران نیز مورد توجه قرار گرفته است.همراه با ما به ادامه مطلب بپیوندید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه فلافل خانگی با استفاده از نخود را مشاهده کنید. مواد لازم مقدار مواد برای ۴ نفر نخود ۳۰۰

فلافل یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و ارزان قیمت در سراسر جهان است و در ایران نیز مورد توجه قرار گرفته است.همراه با ما به ادامه مطلب بپیوندید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه فلافل خانگی با استفاده از نخود را مشاهده کنید.

مواد لازم مقدار مواد برای ۴ نفر
نخود ۳۰۰ گرم
جعفری (اختیاری) ۱ دسته کوچک
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
ادویه فلافل ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
زیره ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
نمک و روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار کافی

طرز تهیه فلافل خانگی با نخود

مرحله ۱: شروع با خیساندن نخود

برای تهیه فلافل خوشمزه، ابتدا نخود را در یک ظرف مناسب قرار داده و سطح آب را بالاتر از سطح نخود قرار می‌دهیم تا آنها خوب خیس شوند.

مرحله ۲: تعویض آب و خیس کردن نخود

حالا باید نخود را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در آب خیس بگذاریم. هر ۶ ساعت یک بار آب را تعویض کنیم تا بوی نخود برود و نفخ نخود به طور کامل گرفته شود.

مرحله ۳: آماده‌سازی مواد اولیه و مخلوط کردن

پس از اینکه نخود خوب خیس شد، آنها را می‌شوییم و آبکشی می‌کنیم. سپس آنها را به همراه سیر و پیاز در میکسر یا مخلوط‌کن قرار می‌دهیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر ایجاد شود.

مرحله ۴: افزودن جعفری و میکس کردن

در این مرحله، جعفری را پس از شستشو به مخلوط کن اضافه کرده و مجدداً میکس می‌کنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس مایه فلافل را از مخلوط‌کن خارج کرده و درون یک ظرف بزرگ و جادار می‌ریزیم.

مرحله ۵: ادغام مواد خشک

برای ادغام مواد خشک فلافل، آرد نخودچی را همراه با بکینگ پودر، ادویه فلافل، پودر تخم گشنیز، زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مایه فلافل اضافه می‌کنیم. اضافه کردن تخم مرغ اختیاری است، اما اگر هنوز فلافل درست نکرده‌اید، توصیه می‌کنیم تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

مرحله ۶: ورز دادن مایه و آماده‌سازی برای استراحت

در این مرحله، مایه فلافل را با دست به خوبی ورز می‌دهیم تا ادویه‌ها به طور کامل به آن بروند. سپس، روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله ۷: استراحت مایه در یخچال

اگر می‌خواهید فلافل ترد و خوشمزه‌تری داشته باشید، باید مایه فلافل را از شب قبل آماده کنید و در یخچال قرار دهید. اما اگر وقت کافی برای انجام این کار ندارید، حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم تلفیق شود.

مرحله ۸: آماده‌سازی برای سرخ کردن

پس از استراحت کامل مایه فلافل، آن را از یخچال خارج می‌کنیم. سپس، یک کاسه حاوی آب جلوی دستمان قرار می‌دهیم. تابه گود و کوچکی روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و روغن مخصوص سرخ کردن را اضافه می‌کنیم.

مرحله ۹: تنظیم میزان روغن و آماده‌سازی قالب

همانطور که در فلافل‌فروشی‌ها دیده‌اید، باید به اندازه‌ای روغن اضافه کنیم که فلافل‌ها درون روغن شناور باشند. سپس، قالب فلافل را درون کاسه آب می‌زنیم تا خیس شود و مایه فلافل به آن نچسبد.

مرحله ۱۰: قالب‌زنی و سرخ کردن فلافل

حالا با قاشق از مایه فلافل بر می داریم و درون قالب می ریزیم، سپس با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم. در ادامه فلافل های قالب زده را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم مغز پخت شوند.

مرحله ۱۱: توجه به حرارت و پخت کامل

به دلیل اینکه فلافل ضخامت زیادی دارد، باید حرارت زیر ظرف کم باشد تا کاملا مغز پخت شود. حرارت بالا باعث می شود فلافل سریع طلایی شود و مغز آن خام بماند. در پایان فلافل های سرخ شده را درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

نکات و ترفند پف کردن فلافل‌ها

یکی از عواملی که ممکن است باعث شود فلافل در ساندویچی‌ها به خوبی پف کند، افزودن موادی نظیر جوش شیرین یا بکینگ پودر به مخلوط اصلی فلافل است. در این زمینه، استفاده از جوش شیرین به دلیل تأثیرات جانبی پرخطری که ممکن است بر سلامت بدن بگذارد، توصیه نمی‌گردد.

به همین دلیل، اگر هدف شما ایجاد یک بافت پفکی در فلافل است، می‌توانید به جای جوش شیرین از مقدار کمی بکینگ پودر در مخلوط فلافل استفاده نمایید. این کار می‌تواند باعث شود فلافل‌ها بدون آسیب به سلامت، حالت پفکی مناسبی پیدا کنند.

فلافل را رژیمی‌تر در فر درست کنید!

برای تهیه فلافل در فر، ابتدا نخود را شسته و به مدت حداقل ۲۴ ساعت در آب خیس می‌کنیم، طی این مدت چند بار آب را عوض می‌کنیم. پس از آن، نخود را آبکشی کرده و در قابلمه‌ای با آب می‌پزیم. پیاز، سبزی معطر و سیر را نیز می‌شویم و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم.

سپس همه‌ی این مواد را در یک غذاساز می‌ریزیم و میکس می‌کنیم. به این ترکیب، روغن زیتون، نمک، انواع فلفل و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم. فر را در حرارت ۲۰۰ درجه گرم می‌کنیم و ترکیب فلافل را به شکل‌های دلخواه فرم می‌دهیم و در سینی چرب‌شده‌ی می‌گذاریم. فلافل‌ها را در طبقه وسط فر برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 + هشت =