تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 آبان 1402 - 12:03
19 بازدید
کد خبر : 1246

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موچی خامه‌ای

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه موچی خامه‌ای

اگر اولین بار است که اسم موچی به گوش‌تان می‌خورد، باید بگوییم موچی یک خوراکی محبوب است که به صورت دسر هم درست می‌شود. انواع مختلفی از موچی وجود دارند که وجه اشتراک آن‌ها، خمیری است که با آرد گندم یا آرد برنج یا آرد به دست آمده از غلات درست می‌شود. این غذای کره‌ای

اگر اولین بار است که اسم موچی به گوش‌تان می‌خورد، باید بگوییم موچی یک خوراکی محبوب است که به صورت دسر هم درست می‌شود. انواع مختلفی از موچی وجود دارند که وجه اشتراک آن‌ها، خمیری است که با آرد گندم یا آرد برنج یا آرد به دست آمده از غلات درست می‌شود. این غذای کره‌ای و ژاپنی که حکم یک دسر خوشمزه را هم دارد را می‌توانید بدون فر و در قابلمه درست کنید و نیازی به انجام کارهای سخت و پیچیده و حتی مواد گران‌قیمت ندارد.

مواد لازم برای تهیه موچی بدون فر

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
آرد برنج گلوتینوس ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای به مقدار دلخواه (سلیقه‌ای)
رنگ خوراکی چند قطره (سلیقه‌ای)

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت مواد و آماده شدن موچی در یخچال: ۱۲۰ دقیقه

مراحل طرز تهیه موچی خامه‌ای

مرحله اول: مایه میانی موچی را درست کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه موچی ابتدا مایه مواد میانی موچی را درست کنید. برای این کار پنیر ماسکارپونه، خامه و ۵ قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید و آنقدر با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا یک مایه یکدست و صاف درست شود. مایه به دست آمده را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: مواد خشک موچی را با شیر مخلوط کنید

در این مرحله آرد برنج، بقیه شکر، نمک و نشاسته ذرت (تمام این مواد باید الک شده باشند، مقدار مواد نوشته شده در این رسپی بعد از الک شدن آنهاست) را در یک کاسه پیرکس بریزید و شیر را کم کم به آن‌ها اضافه کنید. در حین اضافه کردن شیر مدام مواد با همزن دستی هم بزنید تا خمیر گوله گوله نشود و یک خمیر یکدست داشته باشیم. در این مرحله به دلخواه می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی به این مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: خمیر موچی را بن ماری کنید تا کش‌دار شود

در یک قابلمه یا کتری مقداری آب بریزید و روی حرارت شعله قرار دهید تا آب بجوشد. سپس کاسه حاوی خمیر موچی را روی بخار آب قرار دهید تا بن ماری شود. بعد از گذشت ۳ دقیقه مواد را از روی بخار آب برداشته و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. این کار را تا سه بار تکرار کنید تا یک خمیر موچی کش‌دار درست شود، سپس روغن مایع را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم: خمیر موچی را در سینی بگذارید

در یک سینی مقداری نشاسته ذرت بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید. روی خمیر هم مقداری نشاسته ذرت بپاشید.

مرحله پنجم: خمیر موچی را پهن کنید و برش بزنید

خمیر را با وردنه در سینی پهن کنید. قطر خمیر شیرینی موچی باید یک سانتی‌متر باشد. سپس خمیر را با لبه یک لیوان بزرگ یا هر وسیله‌ای که برای این کار دارید به صورت دایره‌ای نسبتا بزرگ برش بزنید.

مرحله ششم: خمیر موچی را با مواد میانی پر کنید

روی هر عدد خمیر دایره‌ای شکل مقدار از مایه خامه‌ای که در مرحله اول درست کرده بودیم بریزید، روی مایه میانی به دلخواه شکلات رنده شده بپاشید (تا اگر دوست دارید موچی شکلاتی داشته باشید) و خمیر را به شکل توپ جمع کنید. موچی شما آماده است. موچی‌ها را برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی خودش را بگیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 5 =